Socialdemokratiets politiske og samfunds-forbrydere fortsætter med Jakob Ellemann / Venstre velsignelse i stue med korrupte Mette Mink Frederiksen RØD regering 2022 i dagene op mod Jul 2022 regeringsforhandlinger 🤮🤮🤮👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓🧰🎄 Modbydeligt at Jakob Ellemann vil frede de typer fra advokatundersøgelse af Minkskandalen og FE fængslingen af Forsvarschef Lars Findsen… 🎓🎓🎓✍🏻🧰

twitter.com/kimtruth4/status/1600237721036894210

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

One thought on “Socialdemokratiets politiske og samfunds-forbrydere fortsætter med Jakob Ellemann / Venstre velsignelse i stue med korrupte Mette Mink Frederiksen RØD regering 2022 i dagene op mod Jul 2022 regeringsforhandlinger 🤮🤮🤮👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓🧰🎄 Modbydeligt at Jakob Ellemann vil frede de typer fra advokatundersøgelse af Minkskandalen og FE fængslingen af Forsvarschef Lars Findsen… 🎓🎓🎓✍🏻🧰”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s