Bordelmutter Mette Frederiksen sminker Ellemann & Løkke husflid uden at de opdager / afslører jobskifte som udøvere af forretningsmodellen The Great Reset / Nulstilling af håb og ejerskab ved snasken Klaus Schwab ☠️

twitter.com/printsvonjane/status/1602342885072015361

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s