Mit livsmod må være en gave fra Vorherre | Kristeligt Dagblad

Therese Severin Pedersen, 97 år, havde en privilegeret opvækst på Java i kolonitiden. Anden Verdenskrig ændrede hendes liv dramatisk. I dag ser hun med taknemmelighed tilbage på et liv under to himmelstrøg
— Read on www.kristeligt-dagblad.dk/liv-sjæl/mit-livsmod-må-være-en-gave-fra-vorherre

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s