Morten Messerschmidt DF 🎓🎻🎄totalt frifundet efter 7 års politisk chikane fra både EU og Bagmandspolitiet. Mon ikke han og DF har krav på erstatning ? Dertil er EU altid omtalt negativt af DF som et misfoster i Europa. T i l l y k k e🎄🇩🇰

twitter.com/printsvonjane/status/1605553318922620928

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s