Forsvarets Efterretningstjeneste: Medicinudløst storhedsvanvid kan have påvirket Putin til at invadere Ukraine

Ruslands præsident Putin var formentlig under påvirkning af medicin, da han besluttede at gå i krig i Ukraine. I et interview med Berlingske giver FEs chef for Ruslandsanalyse et sjældent indblik i, hvad vi nu ved om Putin – og det, der kan risikere at koste ham magten.
— Read on www.berlingske.dk/globalt/forsvarets-efterretningstjeneste-medicinudloest-storhedsvanvid-kan-have

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s