Farvel til Lise Nørgaard søndag 08.01.2023 : Michael Bertelsen TV … Det sidste ord … Lise Nørgaard døde nytårsdag som 105 årig. Et liv med ord og en fri og uafhængig personlighed. Journalist & Forfatter incl Matador. En serie som alle i Danmark kender. Englebaren vil hun gerne møde med Fader, mand og søn til en Manhattan over et spil kort… Ære være Lise Nørgaards minde. At leve videre i folkemunde… 💚❤️

twitter.com/rathsachvon/status/1612178643605676038

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s