Biskoppernes udtalelse til minister om store bededag | Folkekirken.dk

Under bispemødet i København den 2.-5. januar formulerede biskoppernes en fælles udtalelse til kirkeminister Louise Schack Elholm (V) og kirkeministeriet angående regeringens forslag om at fjerne bededag som helligdag. Læs den her.
— Read on www.folkekirken.dk/aktuelt/nyheder/biskoppernes-udtalelse-til-minister-om-store-bededag

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s