Mere fra kære Kirsten Sletbjerg 2023 🇩🇰🎓🐕‍🦺

janes-prints.com/2023/01/19/4862/comment-page-1/

At være vidne til regering 2023 SVM under opråbet øget ærlighed fra oppositionen fra løgneren Mette Frederiksen er et paradox .. Et typisk rødt socialdemokratisk angreb med overgreb på betydninger af vores danske ordforråd.

🎓🔑🇩🇰

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s