Robert Malone om den mediala smutskastningen – läkaruppropets konferens 2023 – Swebbtv

Katerina Janouch intervjuar dr. Robert Malone om den mediala smutskastningen han fått genomgå. Han har beskyllts för att vara en s.k. ”antivaxer”, men menar att han inte alls är emot vaccin som sådant, men att de s.k. covidvacciner baserat på mRNA-teknik är något helt annat än konventionella vaccin.Stöd Swebbtv: Swish 123 535 86 92 Bankgiro147-0558 Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86 Hemsida:https://swebbtv.se Där finns vår webbutik och där kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Mail: info@swebbtv.se
— Read on swebbtv.se/client/en-US/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s