www.din-bolighandel.dk

#Hellebæk S a l g : 3150 Nordre Strandvej
3150 Hellebæk Nordre Strandvej : 190 m2 højloftede rum med massive bjælker både i stuerne + 1. sal med loft til kip

Direkte til fredet Skov + Strand af nærmest privat karakter hele året : contact : Rathsach 27842779 direkte 🟪🟫🟧🌳🌳🎓

3150 #Hellebæk SALG : Nordre Strandvej, højloftede værelser overalt : Arkitekttegnet ved Alfred Jørgensen 190 m2 #Gartnerboligen + højloftet dobbelt -garage til dejlig gårdsplads fra præsentabel tilkørsel via Sveasvej overfor tennisbanen tilhørende naboens Hovedhus, som har servitutter, påtaleret Gartnerboligen, i fastholdelse af Sund-udsigt og kun med én familie boende.

Gartnerboligen SALG efter samme families ejerskab siden 1937

S A L G : 13.495.000 : 190 m2 + højloftet dobbelt – garage : Tilkørsel direkte fra Nordre Strandvej 3150 Hellebæk via tilkørsel privat Sveasvej, direkte til ejendommen med stor solrig grund + stor ipe terrasse med Sund – udsigt som ikke kan mindskes grundet servitutter.

Contact von Rathsach : 27842779 : Købsaftaler med Jura mm http://www.din-bolighandel.dk

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s