Hellebæk 3150 Nordkystens Guldalderkunst

Nordre Strandvej i Hellebæk har historie som giver liv og ro til refleksion : Udsigten til Øresund mod Svenskekysten er et scenarie, som i sig selv er et billede i evigt skiftende udtryk året rundt. Skoven som bagtæppe giver med de gamle slanke bøgetræer, som Arkitekt Jørn Utzon tog til sig som inspiration til Operaen i Sidney mm. 2023 bor sønnen Jan Utzon stadig på området kort igennem skovvejen Sveasvej fra Strandvejen.

Her er stadig alt ved samme ro og fuglesang, som da tidens landliggere tog sommeren til sig. Hoteller og rigmandssommerboliger blev opført og beskrevet i bøger fra Nordkysten i Hellebæk.

Nordre Strandvej har idag udelukkende helårsboliger, som nydes både sommer og vinter i nærhed til Øresunds herligheder.

1917 blev den store hvide villa + Gartnerbolig til chauffør og gartner opført ved Arkitekt Alfred Jørgensen. Bygherren var den svenske rigmand, mølleren Stokkeby. Han flyttede ind med det kongelige porcelæn, sølvtøj og krystaller.

Rigmandsvillaen er stadig smuk på samme sted. Den er nyrestaureret for 50 mill 2015 og beboet i smuk klassisk nænsomhed med gartner og tennisbanen i fin form.

Villaen står som et sindbillede på Nordkystens fornemste Hellebæk ejendom med udsigt og med de store bøgetræer på grunden i familie med skovens træer bag Gartnerboligens hvide havelåge og gårdsplads, med den intakte højloftede dobbelt-garage i sortmalet træ, fra hin tid, da Arkitekten planlagde et landsted på Nordkysten i Hellebæk.

Ejerskabet forud til hele herligheden :

De bor stadig i G a r t n e r b o l i g e n 2023 efter de mange år i samme familie. Faktisk tilsammen i samme familie i mere end 80 år.

Denne smukt beliggende tilhørende højloftede bolig på 190 m2 + rummelig højloftet dobbelt – garage bliver nu til foråret, når bøgeskovens anemoner kommer, sat til S a l g.

Et liebhaver ejerskifte, som sjældent kommer på markedet, med en beliggenhed af en så udtalt herlighedsværdi for naturelskere og vinterbadere. Et kvarter i Hellebæk som er enestående unikt.

SALG : GARTNERBOLIGEN Nordre Strandvej, 3150 Hellebæk : 🔑13.495.000 dkk 🌳🌳 🕊️💦🧜🏻‍♀️ 💦 med udsigt til Øresund. Yderst behagelig og præsentabel tilkørselsforhold direkte fra Strandvejen via Sveasvej, med bøgeskovens kroner i synsfeltet og svenskekysten med den fredelige udkørsel mod Strandvejen. Kronborg, Helsingør + Havn til højre og Hornbæk By & Kultur til venstre, med alt hele året rundt incl de smukke Hoteller Bretagne og Hornbækhus på Skovvej.

Motorvejen mod København 10 min igennem Ålsgårde som har Netto + 365 indkøb, Circle K, skoler, læger, tandlæger, Post + tog & busser og Apotek + Fitness

Tilkørsel direkte fra Nordre Strandvej, ved tennisbanen

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s