#Beliggenhed er guld værd : Hellebæk3150 Nordre Strandvej, Gartnerboligen har det hele : Skov &Strand i et lukket exclusivt miljø direkte til Øresundskysten med 190m2 arkitekttegnet og familiejet siden 1937. Servitutter på Hovedhuset sikrer udsigt og boligforhold.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s