SALG : Hellebæk Strand 🟩🟪🟧⬛️ Nordre Strandvej 99B 🟩 13.495.000 🟩

Naturen i Hellebæk er enestående. Naturen bærer på kulturelle højdepunkter fra #HellebækKlædefabrik 1870-1900. Bygningerne direkte til Øresund er 2023 stadig fornemme andre arbejdspladser og nye ejerboliger ventes indflytningsklare 2023 / 2024. Området er under udvikling med strandpark og ny badebro.

Nordre Strandvej har i området direkte adgang til Teglstrup Hegn med et rigt fugle – og dyreliv. Trækfuglene passerer Hellebæk over Øresund mod Sverige her hvor Øresund er smallere så svenskekysten er synlig op mod Kullen. Guldalderens kunstmalere har afbildet både kystlinien og livet som udgik fra sommerens benyttede Badehoteller.

Idag er Badehotellerne i Hornbæk med særligt Hornbækhus som trækplaster, inviteret af stor gæstfrihed til både måltider og Hoteldrift i moderne udtryk. Hotellet er åbent for alle uden at bo der. Eventyrligt smukt indrettet i stil med den imponerende ejendoms arkitektoniske klassiske udtryk.

Motorvejen er 10 min væk igennem Ålsgårde fra Strandvejen. Ålsgårde har både Netto og 365 med lange åbningstider. Her er også Apotek og Sundhedshus med læger og tandlæger. Tog & Bus kører regelmæssigt. H

Hellebæk har tillige lokale Cafeer : Hammermøllen i skoven fra Bøssenagergade hver dag fra 10-16 er velbesøgt. Først fra Nordre Strandvej ligger Cafe Kyst-nær med weekend servering og antik til salg.

Skorpeskolen i den store ejendom har historiske optegnelser og fungerer som veldrevet privatskole med en unik beliggenhed på landsiden med udsigt til Sverige og badestranden som ligger før Ålsgårde fiskermiljø med stor badeaktivitet og sejlads hele året. Langebro huser endvidere sauna til betalende badende medlemmer.

Hellebæk er Nordkystens fornemste villaområde med alle herlighedsværdierne af både natur og kultur tæt på.

Kronborg i Helsingør ligger stateligt ved havnen hvor Kystbanen og bådene til Sverige giver byen sit egenartede særpræg og historiske vingesus.

Hellebæk ligger på Nordre Strandvej imellem Helsingør og Hornbæk, som indtager den charmerende tiltrækning, som både handels – og badeby hele året.

Hellebæk Strand har privat karakter uden sommerens mylder og trafik, som i de øvrige Nordsjællandske badebyer som Gilleleje, Tisvildeleje og Liseleje, som stadig er en perle med større rummelighed end Tisvildeleje som stadig ikke har en udvej væk fra den store Parkeringsplads til strandgæsterne.

Hotel Helenekilde ligger roligt afsides fra byens trafik og gående i begge retninger. Tisvildeleje har alligevel en tiltrækning som sætter sig i priserne på helårshuse anvendt som sommerboliger.

Hellebæk er befriet for en sådan trængsel, som bliver til forladthed i de køligere måneder. Hellebæk er som et levende kunstværk med strand, skovsøer og bøgeskovens stille ro og fred hele året.

Gartnerboligen Nordre Strandvej 99B Hellebæk 3150

13.495.000 🟩🟪🟧⬛️ Kontakt Jane von Rathsach og se mere : http://www.selvsalg.dk Hellebæk, Nordre Strandvej 99B Hellebæk med smuk tilkørsel direkte via private Sveasvej overfor tennisbanen. 🟩🟪🟧⬛️

Hellebæk Strand Nordre Strandvej 99B

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

One thought on “SALG : Hellebæk Strand 🟩🟪🟧⬛️ Nordre Strandvej 99B 🟩 13.495.000 🟩”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s