#Realdania og Helsingør Kommune benåder historiske huse for deres skønked og fordele, som implicerer øget lærdom om levedygtighed i både murværk, arkitektur og linolievinduer med udsyn til mindst 100 år igen. I tror det er løgn, men fakta belønner at bevare, fremfor at bygge nyt og nedrive diamanter ved #Øresund #NordreStrandvej99B … hvor arkitekter, designere og rigmænd holder til. Det bliver ikke noblere i Strandvejsmiljøet nord for #København … #Zug #Schweiz #udlandsdanskere SALG enestående udbud, med ejerskab siden 1937. Contact : 🌸🔑❤️🟩 printsvonjane@gmail.com eller sms 27842779 🧜🏻‍♀️👑💦🐠 Her bor vi som bohemer hele året … direkte til Øresund og fredet Skov med #Kohavens dyder indlejret.

h

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

2 kommentarer til “#Realdania og Helsingør Kommune benåder historiske huse for deres skønked og fordele, som implicerer øget lærdom om levedygtighed i både murværk, arkitektur og linolievinduer med udsyn til mindst 100 år igen. I tror det er løgn, men fakta belønner at bevare, fremfor at bygge nyt og nedrive diamanter ved #Øresund #NordreStrandvej99B … hvor arkitekter, designere og rigmænd holder til. Det bliver ikke noblere i Strandvejsmiljøet nord for #København … #Zug #Schweiz #udlandsdanskere SALG enestående udbud, med ejerskab siden 1937. Contact : 🌸🔑❤️🟩 printsvonjane@gmail.com eller sms 27842779 🧜🏻‍♀️👑💦🐠 Her bor vi som bohemer hele året … direkte til Øresund og fredet Skov med #Kohavens dyder indlejret.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s